Even voorstellen

Home / Nieuws / Even voorstellen

Beweging en verandering is de standaard in het Sociaal Domein. Bij de meeste gemeenten en zorgaanbieders is de inhoudelijke kennis aanwezig om mee te blijven bewegen, visie te ontwikkelen en richting te vinden. Overzicht houden en  borgen van de samenhang vraagt blijvende aandacht. Evenals de tijd en ervaring om de veranderingen concreet, werkbaar en effectief te krijgen. Want veranderen binnen het sociaal domein moet ‘met de winkel open’.

Wydeblik is voortdurend op zoek naar professionals die begrijpen wat de doelen zijn van de transformatie.

Met een frisse blik en kijkend naar mogelijkheden gaan we in gesprek. Kritisch en realistisch, maar bovenal opbouwend, motiverend en persoonlijk. Samen kijken we naar je CV en naar passende vacatures. We werken met een klein team waardoor schakelen makkelijk is.

 

Fons van Diemen – 06 53 89 84 85

In het sociaal domein draait het om mensen.

Hoe inspirerend is het dan om een opdrachtgever een zorg uit handen te kunnen nemen zodat alle aandacht kan worden gericht op wat echt belangrijk is.

En hoe leuk is het om iemand te plaatsen op een opdracht waar hij of zij echt het verschil kan maken voor de cliënten van onze opdrachtgevers.

 

Irene Tellekamp – 06 19 93 91 95

Plezier hebben in wat je doet, nieuwe wegen durven ontdekken en geloven in jezelf vormen een basis voor groei en ontwikkeling.

Irene denkt in mogelijkheden en dat helpt enorm in de complexe omgeving die sociaal domein heet. Niet alleen voor zichzelf maar juist ook voor de kandidaten en de opdrachtgevers die zij spreekt.

 

Liever mailen? Dat kan: info@wydeblik.nl

 

Net een stap verder kijken…. dat doen we samen met onze partners en associates.

 

Jos Hartman 

Ruim ervaring als Interimmanager en Managementconsultant in het sociaal domein.

Na een loopbaan bij Arbeidsvoorziening heeft Jos vanuit verschillende adviesorganisaties gemeenten en uitvoeringsorganisaties ondersteund. Hierbij heeft hij zich gericht op het organiseren en werkbaar krijgen van veranderingen op het terrein van Re-integratie, Participatie, Wmo en Jeugd.